Espectacles familiars

Espectacles familiars

Un Núvol de Contes

Sabeu d’on venen els núvols?

Us presentarem les màquines de fer núvols d’última generació, horribles bruixes disposades a tot per tal de transformar la terra en un desert i una pluja de personatges ben curiosos, capaços d’esborrar els colors del món sencer.

Descarregar dossier

Dracs!

Us fan por els dracs?… A nosaltres ens encanten!!

Amb molt de compte per no cremar-nos, ens introduïrem en el misteriós món dels dracs a través de contes i llegendes mai abans sentides… divertides (molt) i poètiques.

Descarregar dossier

Contes del Circ

De la má de personatges molt especials, ens endinsarem en el màgic món del circ escoltant insòlites històries de riure, d’amor i odi, i diversitat. Comença la funció!

Inspirat en el llibre “Contes Puça” de Riki Blanco.

Dossier contes de circ Dossier tècnic

Contes de mai acabar…

A Ukecontes mai ens cansem de contar i recontar, pel que us oferim el repte de viure una sessió molt especial: tres hores ininterrompudes cantant i narrant. Tindrem l’oportunitat de veure i escoltar una bona pila de contes contemporanis amb l’acompanyament de singulars instruments musicals de tot el món, i amb bones dosis d’humor.

Contes de carrer

Proposem una forma diferent de narrar i escoltar: explicarem divertits contes d’arreu del món al carrer i en la manera com ho fan els narradors de contes japonesos: amb els seus kamishibais sobre les seves bicicletes!!